Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

ДА! SLON вместо Black Label

отпечатай новината

09.12.2019 17:07 | Видян 957 пъти

ДА! SLON вместо Black Label

Black Label беше барЪТ на София, не по-лош от всеки качествен където и да е в приличните страни на Европа, пък и на целия цивилизован свят.

Точният бар на точното място би могъл да бъде определен също така, понеже ретродекорът на Военния клуб на жълтите павета с високите орнаментирани тавани и цялата си атмосфера – дух, който е нематериален, но се чувства, помагаха за общата картина на old school лукс. Какъвто на София толкова много липсва.

След като се превърна в нещо, наричано Харем или както там му викаха, барът изгуби 99,9% от същността си, та никак не е чудно, че и не оцеля в опростачен вариант. Напоследък, вече като Slon, той се опитва да си върне старата слава.

Не всичко е изгубено, мило бихме коментирали ние, защото част от чара на мястото е върнат. Ала олекотените барплотове в средата не са същото като добрия стар дървен тезгях, на който отлежалите уискита сякаш добиваха по още някоя година отгоре, а чувството за стабилност, спокойствие, непоклатимост и разкош проникваше дори само от един поглед във всеки.

Част от декорацията на стените също е върната на място, но го няма усещането за уют като в стар аристократичен европейски дом, което го имаше преди.

И все пак, по-добре нещо, отколкото нищо – да бъдем оптимисти и да оценим старанието на новите домакини.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !