Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Ким Кардашиян съди пластичен хирург заради реклама

отпечатай новината

11.12.2019 13:47 | Видян 1142 пъти

Ким Кардашиян съди пластичен хирург заради реклама

Риалити звездата Ким Кардашиян подаде съдебен иск срещу пластичен хирург от Алабама, използвал без разрешение лицето и името й, за да рекламира набор от извършвани от него процедури.

Съпругата на Кание Уест също се е подлагала на една от промотираните интервенции, наречена Vampire Facial. Признава обаче, че съжалява за това си решение, предвид че по това време е била бременна и не е могла да взима обезболяващи.

В иска си Кардашиян изтъква, че д-р Чарлз Рънелс раздава рекламни брошури за процедурите, на които известната й фамилия присъства в големи букви.

Измамата, с която Рънелс се опитва да се възползва от трудно градената слава на госпожа Кардашиян, толкова го е погълнала, че тя фигурира буквално навсякъде.

Дори на профилната му снимка в социални мрежи се съставлява от един негов малък кадър и фотос на Кардашиян, който е два пъти по-голям“, твърди адвокатът на известната предимно със славата си Ким. Юристът обяснява, че когато клиентката му се е свързала с въпросния лекар, той не само е отказал да преустанови използването на лицето и името й, а дори изискал тя да му плати за това.

Източник: monitor
Снимка: Ройтерс

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !