Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Гага: Искам да имам деца

отпечатай новината

11.12.2019 15:07 | Видян 1375 пъти

Гага: Искам да имам деца

Лейди Гага продължава да е на върха на славата си. Известната американска певица и актриса сподели какво включва в плановете си през следващите 10 години. А именно: да прави още много музика, да участва в киното и да има деца.

Тридесет и три годишната изпълнителка счита, че през следващото десетилетие тя ще бъде твърде претрупана с работа, както в професионален, така и в личен план, предаде Контактмюзик.

„Искам да заснема повече филми, да имам деца, да разширявам козметичната си компания и да я превърна в бранд на мечтите!“, довери Лейди Гага.
Тя се надява нито за миг да не губи вдъхновението си, защото когато е вдъхновена, нещата най-добре й се получават. Певицата намекна, че през следващото десетилетие ще прави куп шантави неща, каквито е правила и в миналото.

Певицата премина през няколко неуспешни връзки. Спрягаха името ѝ като основа за раздялата на Брадли Купър с Ирина Шейк. Според певицата подобна „слава“ е била необходима, заради филма, в който двамата си партнират на екрана „Роди се звезда“. Пред Elle преди време звездата коментира: „Беше изключително важно хората да повярват, че сме влюбени“.

Преди това тя бе сгодена за Крисчън Карино, а в последно време бе забелязана да се целува със звукорежисьора Дан Хортън в Лос Анджелис. Така и не става ясно дали двамата имат връзка.

Лейди Гага е третият музикант с най-много награди в историята. Носител е на „Грами“, „Златен глобус“, „Оскар“, отличията на Билборд и още редица други. Певицата печели в началото публиката с екстравагантната си визия и поведение.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !