Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Лили мръзне на сцената

отпечатай новината

11.12.2019 14:04 | Видян 1581 пъти

Лили мръзне на сцената

Примата на родната популярна музика Лили Иванова вдигна Зала 1 на НДК на крака, но в същото време негодува заради студа, който бра на сцената. Изпълнителката пя пред повече от 4 000 души в препълнения дворец на културата.

Певицата е известна с високите си изисквания и не се притесни да попита пред публиката какъв е проблемът. „Изведнъж стана много студено в залата. Защо се случи така?” попита от сцената Лили. Самата певица беше със супер шик визия–малка черна рокля, черни чорапи и високи токчета.

Нищо чудно, че певицата трепереше заради зимния студ в залата и поиска да оправят отоплението.

И докато се бореше със студа, Лили се натъкна и на друг проблем–неравна сцена.

„Тази сцена е много неравна. Защо така е подредена?”, попита Лили, докато едва пристъпваше, за да не падне. В един момент обаче певицата свали обувките си и затанцува боса по сцената, а след това се разходи и сред публиката.

Естрадната прима бе почетена от хиляди фенове, които станаха на крака, за да й благодарят за всяка нейна песен.

Концертът бе по повод представянето на новия й албум „Севдана”. Текстовете в него са на Стефан Вълдобрев и Мартин Карбовски, с които Лили работи през последните години. А на първия ред бе и кметът на София Йорданка Фандъкова, 100 кила и Владо Пенев, пише "България днес".

Примата получи цветя от Борисов, като не пропусна да му благодари от сцената и изчете цял списък депутати и бизнесмени, които също я почетоха в празничния ден.

Между всяка песен Лили изяждаше по лъжичка мед и така до края на концерта. А в края на концерта примата приемаше над 10 минути оглушителни аплодисменти.
През цялата вечер обаче певицата бе с огромни слушалки на главата. И не ги свали до края на вечерта.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !