Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Калин Врачански в До дъно

отпечатай новината

11.12.2019 17:37 | Видян 1261 пъти

Калин Врачански в До дъно

Актьорът Калин Врачански се нагърби с тежка задача – да се разплати с призраците от тъмното си минало и да вкара живота си в релси. Начинание, което се оказва трудно за човек, който се бори със зависимост към алкохола.

Разбира се, не става въпрос за житейски проблеми на звездата от „Господин Х и морето“, а за нова роля, пише Монитор.

Той даде гласа си назаем на бившия детектив и настоящ алкохолик Петър, който е главно действащо лице в новия български аудиосериал „До дъно“.

Сред основните персонажи са още дъщеря му Дара и Стела, която търси отмъщение. Личните им истории се разгръщат и с помощта на ретроспективни моменти.

Освен че в „До дъно“ има любовната нишка, в сценария е важна и връзката баща-дъщеря.

Авторката на аудиосериала е Анна Пеева - политолог по образование, сценарист по призвание е и графичен дизайнер на вестник „Монитор“.

"Това е любовна история, но има и драма, екшън", намигна тя.

Основата на сюжета Пеева поставя още преди 10 години с написани пет изречения на лист, които наскоро порастват в сценарий.

„Нямах абсолютно никаква представа какво се случва и какво ще се случи. Сценарият се пишеше сам в един момент. Той засяга много лични отношения, но акцентът е в това, че този човек си дава сметка за целия си живот и се опитва да се бори със зависимостта си, за да оправи отношенията си с околните. Петър е един човек, който наистина е стигнал дъното, заради своя алкохолизъм и се опитва да се измъкне от миналото си“, разказа още Пеева.

Аудиосериалът започва с първия ден, в който героят на Врачански е решил да спре пиенето и се развива в десет епизода от по 60 минути всеки.

Поредицата „До дъно“ е част от оригиналното българско съдържание на стрийминг платформа Storytel Original, която вече има над 700 заглавия на нашия език в портфолиото си и покрива цяла Северна Европа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !