Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Дизайнерите на костюми обявиха номинациите за годишните си награди

отпечатай новината

12.12.2019 13:45 | Видян 1015 пъти

Дизайнерите на костюми обявиха номинациите за годишните си награди

Създателите на облеклата за продукции като "Игра на тронове“, "Имало едно време в Холувид" и "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" са сред номинираните за 22-рите годишни награди на американската Гилдия на дизайнерите на костюми, предава Монитор.

В категорията за постижения в съвременен филм ще се надпреварват проектантите на облеклата за "Хубав ден в квартала", "Да свалиш Уолстрийт", "Вади ножовете", "Пералнята" и "Куин и Слим".

За постижения в исторически филм са номинирани дизайнерите на костюмите за "Долимайт е моето име", "Имението Даунтън", "Джоджо Заека", "Имало едно време в Холивуд" и "Рокетмен".

Дизайнерите за продукциите "Аладин", "Отмъстителите: Краят", "Капитан Марвел", "Господарка на злото 2" и "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" ще се борят за отличие в категорията за научнофантастичен филм/ фентъзи.

Сред номинираните за дизайнерски постижения в телевизионни продукции са създателите на костюмите за епизоди от "Големите малки лъжи", "Убивайки Ийв", "Чернобил", "Короната", "Удивителната госпожа Мейзъл", "Историята на прислужницата" и "Игра на тронове".

С почетни награди на професионалната организация за заслуги и цялостно творчество ще бъдат удостоени съответно Мери Елън Фийлдс и Майкъл Каплан.

С приз за изключително сътрудничество пък ще бъде удостоен режисьорът Адам Маккей.

За носителка на отличието "В светлините на прожектора" е избрана актрисата Чарлийз Терон.

Наградите на Гилдията на дизайнерите на костюми ще бъдат раздадени на 28 януари в хотел "Бевърли Хилтън" в Бевърли хилс. В ролята на водеща за церемонията ще влезе актрисата Минди Кейлинг.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !