Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Лихвар открадна името на партията на Слави

отпечатай новината

12.12.2019 14:32 | Видян 1305 пъти

Лихвар открадна името на партията на Слави

Седмица след отказа на Софийски градски съд да регистрира партията на Слави Трифонов „Няма такава държава” се оказа, че името на бъдещата формация е регистрирано в Патентното ведомство.

С това идейният политически проект на Слави е ограбен. Според фейсбук страницата „Правна лудост”, марката е регистрирана от Чавдар Новаков. Справка показва, че това е името на дългогодишния кмет от ПП Герб на радомирското село Кондофрей. Проверка на „България Днес” в Патентно ведомство показа, че името действително е регистрирано от Чавдар Новаков, но това не е въпросният кмет.

„Нямам нищо общо с тази глупост. Не съм си помислял да регистрирам такава марка. Аз съм от ГЕРБ и нямам общо с Трифонов”, казва Новаков. Той подозира, че някой е откраднал личните му данни, за да се скрие регистрацията и смята да сезира прокуратурата.

Оказва се, че притежателят на патента също като Слави е от Плевен и живее в София. Притежателят на марката от години се занимава с отпускане на заеми, На негово име са регистрирани две заложни къщи. Самото заявление Новаков подава две седмици, след като Слави обяви името на бъдещата си партия са която влиза в политиката.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !