Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Есил Дюран пя за водата на бъдещето

отпечатай новината

12.12.2019 15:03 | Видян 1323 пъти

Есил Дюран пя за водата на бъдещето

Знаменитости и ценители на здравословния живот се събраха в х-л Балкан на представянето на революционната технология Hydron. Проектираната в Япония  машина, която обогатява водата с водород се оказва панацея срещу редица болести и наднормено тегло.

Тя  ни помага да запазим дълго време здравето, младостта и красотата си. Сред домакините на събитието бе певицата Есил Дюран, която отдавна се е убедила в ефективността  и силата на водородната вода. При представянето на качествата на водородната вода Есил Дюран, призова „Бъдете егоисти и се грижете повече за себе си! “ и изпълни прекрасни джаз парчета.

Тя впечатли не само с глас, но и с физика и стил.   

Зоя Велкова от Водородна вода , пое щафетата по най-ведрия начин – с шега: „Всички се опитваме да се храним здравословно, но никой не мисли за здравословното пиене. А една чаша алкохол може да бъде чудесно неутрализирана с един литър водородна вода“. Тя обясни, че водородът е най-лекият, най-малкият и най-често срещаният елемент в природата. Преминава през кръвно – мозъчната бариера, навлиза в кръвоносните съдове и клетъчната мембрана. Той е мощен антиоксидант, който помага да се премахнат свободните радикали и да се намали оксидативния стрес. А и най-добрият и приятен начин да си го набавим е да го пием разтворен във вода! -
 

Преминала през апарата Hydron, водата обогатена  с водород не може да бъде съхранена в пластмасова бутилка.

Единственият начин човек да поддържа здравето си с чудодейната напитка е собствен уред у дома. Впрочем, в Япония те се субсидират от държавата и след година-две всяко семейство ще пие само водородна вода.  Апаратът, който може да се монтира и на чешма, има два електрода – от платина и от медицински титан,  през мембраната му преминава само водорода, кислорода се разпада и се превръща в озон.  Обогатената с водород вода прониква в клетката и унищожава свободните радикали, има антиоксидантно и антиокислително действие. Свободните радикали са навсякъде около нас и причиняват  увреждания на   ДНК и имунната система. Причиняват възпалителни състояния, различни болести и преждевремменно стареене. Универсалните антиоксиданти, освен водородната вода са червеното вино в умерени количества, витамин С и коензимът Q10.  Звучи сензационно, но по антиоксидантни спсобности литър и половина водородна вода се равнява на 40 моркова, 500 ябълки или 700 банана.   Чудодейният еликсир няма странични ефекти и противопоказания, но пък помага за подобряването на много болестни състояния като, хипертония, колит, астма, алергии, Паркинсон, Алцхаймери др.. Също така регулира кръвната захар при диабет, без моменти на хипогликемия и понижава лошия холестерол.

Интерес за дамите предизвика информацията, че водородната вода съдейства за намаляване на теглото при минимална диета и предотвратява появата на  стрии и целулит. След няколко месеца употреба бръчките намаляват с 30 на сто.  Милен Атанасов от Канал 1 допълни информацията с интересни факти за водородните барове в Япония и изключително икономичните водородни коли, които зареждат за броени минути. 

Собственикът на барокамери Валери Петров разказа за невероятния резултат върху здравето при дишането на водород.   Диетологът Огнян Симеонов сподели пред публиката, че с водородната вода се лекуват над 200 болести при близо 80% успеваемост, а всяка здравна институция в Япония има водородна маска за посетителите си.  След като се убеди в качествата на водородната вода, пийвайки от апарата Hydron, Есил Дюран запя с  удвоен ентусиазъм Fever. Нейните колеги Анн Джи и Калин Вельов с любопитство разгледаха уреда, поставен върху светлинна стойка. Бившият шеф на магистрална полиция полк. Красимир Занев ухажваше дамите редувайки чашите с водородна вода с шампанското със златни частици, произведено от Таня Китик в Сопот. На виното й  и на водородната вода се наслади, и бившият земеделски министър Нихат Кабил. 

Хореографът Атанас Месечков и съпруга му Кремена бяха силно заинтригувани от презентацията. Проф. Любомир Стойков я изгледа в компанията на британския модел Noell Hersi.  Инфуленсърът със световна слава Ивон пък бе довел болонката си Бианка, която съсредоточено гледаше апарата Hydron от първия ред.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !