Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Синтия Ериво блесна като Арета Франклин

отпечатай новината

16.12.2019 15:19 | Видян 803 пъти

Синтия Ериво блесна като Арета Франклин

Първи кадър на актрисата Синтия Ериво в образа на покойната легенда Арета Франклин разбуни духовете в социалните мрежи. Ериво, която е горда притежателка на награди „Тони“, „Еми“ и „Грами“, е в трескава подготовка за превъплъщението си в Кралицата на соул музиката.

"През последните месеци се подготвях да вляза в ролята на Кралицата на соул музиката
като слушах нейна музика, гледах нейни рядко споделяни интервюта и четях страхотни книги, писани за нея. Правех всичко това, за да уловя нейния дух и присъствие. За мен е чест да работя с един изключително талантлив и музикален екип. Заедно ще служим на Кралицата и ще създадем нещо специално.“, заяви тя.

Припомняме, че Ериво бе избрана да се разходи в токчетата на Фраклин в новия сезон на поредицата на National Geographic „Геният“. Клапата за минисериала щракна през ноември, а осемте епизода ще бъдат излъчени през 2020 г. в 172 страни на 43 езика.

С участие в продукцията ще се разпишат още е Кортни Б. Ванс („Народът срещу О Джей Симпсън: Американска криминална история“), Дейвид Крос („Развитие в застой“), Малкълм Барет („Пазители на времето“), Патрис Ковингтън („Пурпурен цвят“) и други.

Източник: Monitor
Снимка: National Geographic

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !