Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Гаф беляза финалa на България търси талант

отпечатай новината

16.12.2019 16:26 | Видян 2040 пъти

Гаф беляза финалa на България търси талант

Гаф беляза големия финал на шоуто „България търси талант“, който се проведе снощи. На второ място се класира математикът Георги Георгиев, който изуми журито и публиката със скоростна калкулация. Той посърна още по време на представянето си, тъй като в началото трябваше да пресметне 10 задачи и компютър посочи, че е сбъркал в една от тях.

След края на предаването стана ясно, че Георгиев не е направил грешка.

„На финала Георги Георгиев допусна една единствена грешка в преследването на световен рекорд на живо в предаването. След проверка се оказва, че софтуерът е допуснал грешка. Същият софтуер, който е легализиран и се ползва на световните първенства по скоростна калкулация. Изводът е - машината може да сбърка, но Георги – не! Адмирации отново за това, което направи този скромен човек!“, написа във Фейсбук единият от водещите Дани Петканов.

Това предизвика масово недоволство от страна на феновете в социалните мрежи.

„Той е победител за зрителите, а те дадоха наградата по милост.“, „Той е истинският победител! Вотът беше нагласен, пак от съжаление дадохте наградата!“ и „Там, където има телевот, нещата винаги са нагласени. Няма прозрачност и реално няма как зрителя за разбере истинския резултат.“, гласят само част от коментарите.

Междувременно предаването разгневи председателят на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева, тъй като Петканов се пошегува с гостите в предаването - „Златните момичета“.

„Когато до теб застанат спортисти от световна величина - “златните момичета” на България, до каквито се съмнявам, че някога си се докосвал, не се прави на “велик водещ” и не разказвай тъпи вицове, а покажи уважение към постиженията им! Такъв срам, тъпотия и липса на такт и мярка може да се види само от псевдо-звездите превзели телевизиите!“, коментира тя и посочи, че се надява шегата да не е по сценарий.

Припомняме, че големият победител е незрящият имитатор Андриян Асенов, който впечатли с дарбата си публиката и журито в „България търси талант“ още с първото излизане на сцената.







автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !