Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Ашли Греъм: Чувствах се самотна по време на бременността

отпечатай новината

17.12.2019 11:57 | Видян 2656 пъти

Ашли Греъм: Чувствах се самотна по време на бременността

Ашли Греъм съвсем скоро ще роди първото си дете. През август моделката обяви в социалните мрежи, че ще става майка. Тя и съпругът ѝ Джъстин Ървин споделиха щастливата новина навръх осмата годишнина от брака си.

„Днес, на 8-ата годишнина от брака ни, с Джъстин не можем да бъдем по-щастливи. Семейството ни се увеличава с още един член. Получихме прекрасната новина, че ще ставаме родители“, написа Греъм тогава в социалните мрежи.

Сега, само месец преди да роди първото си дете, моделката се снима за корицата на януарския брой на списание „Вог“. За снимките се е погрижила легендарната фотографка Ани Лейбовиц, а Ашли залага на тоалет, който е дело на дизайнера Оскар де ла Рента. Греъм, която е известна с това, че не се притеснява от пищната си фигура, споделя, че уплахата по време на бременността е нещо нормално.

„Винаги съм харесвала фигурата си и винаги съм знаела, че имам контрол над тялото си. По време на бременността обаче усетих друг живот в мен, който ми напомняше, че контролът вече не е в моите ръце“, признава Ашли пред „Вог“.

По време на Седмицата на модата, Греъм е един от моделите, които представят колекцията Tommy Hilfiger x Zendaya. „Томи ми каза, че съм първата бременна жена, която участва в негово шоу. Молех се да не падна“. Пред „Vogue“ тя разказва и за срещата си с Ким Кардашян, която се случва по време на представянето на колекцията на Серина Уилямс.

„Ким веднага започна да ми разказва за бременността. Каза ми, че може да ми изглежда трудно, но самото раждане е най-лесната част“, споделя моделката. Тя добавя, че всеки се опитва да ѝ дава съвети и дори Серина Уилямс ѝ е предложила помощ. Самата тенисистка е майка на момиченце.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !