Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Жокера е филм на 2019-та според IMDb

отпечатай новината

18.12.2019 10:37 | Видян 1345 пъти

Жокера е филм на 2019-та според IMDb

Драмата „Жокера“, режисирана от Тод Филипс оглави класацията на търсачката IMDb за филм на годината. Списъкът на сайта се подрежда ежегодно според популярността на заглавията и броя на преглежданията на страниците им.

Лентата, в която главната роля на антигероя от комиксите за Батман е поверена на Хоакин Финикс, направи премиерата си през месец октомври, предава Монитор.

Неотдавна продукцията счупи рекорд и като стана първият филм, непрепоръчителен за лица под 17 години, който е преминал границата от 1 милиард долара в световния боксофис.

“Жокера“ вече може да се похвали с 4 номинации за „Златен глобус“. Заглавието ще се бори в категориите за най-добри драматичен филм, актьор, режисьор и оригинален саундтрак.

За първото място в класацията на IMDb лентата измести два филма на "Марвел" и два римейка на "Дисни". На второ място е новата кинорожба на Тарантино - "Имало едно време в Холивуд", хвален от критиката като най-добрата продукция на режисьора след "Криминале". Трети е "Отмъстителите: Краят". Следват "Капитан Марвел", "То: Част Втора", "Цар Лъв", "Спайдър-мен: Далече от дома", "Алита: Боен ангел", "Аладин" и "Един нов кошмар".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !