Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Вулева свила компоти на комшии?

отпечатай новината

20.12.2019 10:23 | Видян 1404 пъти

Вулева свила компоти на комшии?

Скандалната водеща Албена Вулева, която прие и турското име Бейза ходжа, отскоро се изявява като влогър - една доста нашумяла професия, предаде trafficnews.bg.

Всъщност, тя има канал в youtube от няколко години, но в последните си публикувани видеа показва моменти от живота си, какво похапва за вечеря и дори дава насоки в бюти сферата.

Тук обаче, скандални са не толкова самите видео публикации, а коментарите, които валят под тях. С тях ни запозна читател на Trafficnews, който ни изпрати няколко интересни скрийншота.

От тях става ясно, че Вулева вероятно е замесена в междусъседски войни, а нейна комшийка не си поплюва и публично обвинява водещата в кражби и я нарича "Лудата Люда".

Въпросните коментари са постнати към последното публикувано клипче от Албена Вулева, по повод рождения й ден. Наред с честитките за празника, се появяват и коментари от името Мария Гуркова, от които става ясно, че тя навярно е нейна съседка.

В тях тя споделя, че целият жилищен блок е пропищял от Албена Вулева и майка й. Съседи обвиняват водещата в кражба на изтривалки, поставени пред входните врати на апартаментите, задигнати компоти и мръсотия, която оставят след себе си във входа.

"Пее по цяла нощ, кучета лаят... кой не я знае? Целият блок пропищя, ще заведа дело" - пише разгневената съседка.

Албена Вулева обаче също отвръща с отговор на коментарите, като пише, че изтривалките си остават за нея.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !