Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Любо Киров с най-личната изповед за Коледа

отпечатай новината

20.12.2019 11:55 | Видян 1390 пъти

Любо Киров с най-личната изповед за Коледа

В навечерието на най-светлия християнски празник в годината Любо Киров е готов с видеото към най-личната си музикална изповед до момента – "Всички пътища водят към теб".

Докато светът навън вижда смисъла на Рождество в цифрите на витрините и поредното намаление в мола, изпълнителят насочва погледите към вътрешния ни свят и подаръка, който винаги е на мода: безкомпромисната вяра в себе си и висшата сила, които ни движат напред.

"Тази песен не е за Коледа! Тя е и за след това. Песен, отправена към Бог, който ни кара често да се поглеждаме отстрани и да се вслушваме навътре.", споделя Любо Киров.

Четвъртият сингъл от албума Както преди е създаден по музика и аранжимент на Любо Киров и маестро Живко Петров. Като автор на разтърсващия текст Любо решава да постави в центъра на видеото своето лице, чиито мимики говорят повече от всяка актьорска игра. Режисьорът Кирил Киров-Кико снима емоционалните метаморфози на музиканта в един дубъл.

След успешната си творческа година и трети поред разпродаден концерт в НДК, Любо Киров се стяга за турне в САЩ. През февруари най-големите му хитове ще прозвучат в рамките на десет лайфа, два от които в Канада.
 

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !