Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Предлагат отново Хамилтън за рицар

отпечатай новината

20.12.2019 16:55 | Видян 1254 пъти

Предлагат отново Хамилтън за рицар

Шефът на моторните спортове във Великобритания Дейвид Ричардс заяви, че би било огромен пропуск, ако Люис Хамилтън не бъде почетен с благородническа титла.

По традиция около Нова година британската кралица посвещава в рицарско звание редица заслужили личности, предава Sportal.bg.

"Не се сещам за друг по-достоен от Люис за това признание" отбеляза Ричардс. Трима пилоти в британската история са били удостоени с титлата "сър": Джаки Стюарт, Стърлинг Мос и Джак Брабам – всичките доста години след като са приключили активната си кариера.

"Постигнатото от Люис е изключително по своята стойност, тъй като той не идва от привилегировано семейство. Той и баща му са работили изключително усърдно, за пробив в картинга и изкачване нагоре по стълбата на успеха. Тази стълба е построена с огромни усилия, а не му е поднесена на тепсия".

"Той е символична фигура и пример за подражание за децата в неравно социално положение, като им показва, че всичко е възможно. Надявам се той да използва своето влияние, за да помогне и да остави завет за поколенията".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !