Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Мис България Радинела Чушева нонстоп провокира в мрежата

отпечатай новината

21.12.2019 09:37 | Видян 2951 пъти

Мис България Радинела Чушева нонстоп провокира в мрежата

Бившата адреналинка Радинела Чушева, която скоро се окичи с короната на Мис България, знае как да провокира своите последователи в Инстаграм. С всеки изминал ден тя става все по-дръзка и разкрива все повече от своите прелести.

Явно скандалите около нея тепърва предстоят. Злополучният й избор за най-красивата българка още не е отшумял и вече се зараждат нови поводи тя да бъде непрестанно одумвана, предава „Галерия“. 

23-годишната софиянка не се свени да разголва тялото си и го прави при всеки удобен момент. При последното си посещение в спа център тя облече толкова изрязан бански, че взе ума на мъжете, които следят активността й онлайн. Както обикновено, реакциите спрямо визията на гимнастичката, са противоречиви.

Едни се възмущават от огромните й устни, други я хвалят за идеалните форми, а повечето дами негодуват срещу изкуствените й подобрения, които я правят недостойна за първото място в конкурса Мис България.

Радинела обаче има завидно самочувствие и демонстрира непукизъм в мрежата, публикувайки многозначителни послания. „Хейтърите ще кажат, че не съм идеална, а съм дело на фотошоп“, „Не губя и минута в мислене какво ще кажат хората!“, гласят обичайните постове на моделката.

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !