Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Алла подари апартамент на слугинята си

отпечатай новината

23.12.2019 10:08 | Видян 1700 пъти

Алла подари апартамент на слугинята си

Примата на руската естрада Алла Пугачова е подарила на своята дългогодишна прислужница Люся, която сама по себе си е светска звезда в Москва, апартамент в прескъпата Москва за десетилетията й вярна служба. Това е станало на раздяла.

Певицата искала да й подари и кола, ала я пробвала как кара и при появата на самосвал срещу двете дами в една от лимузините на суперзвездата, слугинята вдигнала крака от педалите, вместо да реагира адекватно. Алла я призовала да не сяда никога зад волана и се отказала от намеренията да подарява кола. Людмила Дороднова, която сама призна всичко в ефира на руската НТВ, в момента работи при бившия съпруг на Алла Пугачова - Филип Киркоров.

Той също я обсипва с подаръци, благодарна е възрастната дама, която още износва стари тоалети на Алла, както според нейните откровения прави и цялата й рода. Максим Галкин явно не е долюбвал прислужницата и е взел друга при раждането на двете дечица на 70-годишната певица. И тя обаче напуснала 44-годишния господар на имението в село Кал, което комедийната суперзвезда направи като приказен замък. Жената се е пробвала за кратко в модния бизнес, но е починала от рак.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !