Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Елица Тодорова: Славата е мощен афродизиак!

отпечатай новината

22.01.2008 09:23 | Видян 13906 пъти | Гласували 1

Елица Тодорова: Славата е мощен афродизиак!

Преди седмица пресата гръмна с новината че Паулу Коелю пише писма на красивата Елица в интернет, репортери от елитна гръцка телевизия веднага се свързаха с нея за малко повече информация. Да припомним, че малко след финала на Евровизия гърците дадоха максималният брой точки 12 за Вода и провъзгласиха Елица за “богиня”.

На въпроса как реагира на това че влиятелни личности като желаният от доста дами Принц Албер, Паулу Коелю, шведският крал и други са сред почитателите й Елица отговори:
“Славата е мощен афродизиак! Абсолютно съм наясно с това. Поласкана съм че личности като тях харесват музиката която изпълняваме със Стоян Янкулов!”
А на въпроса коя е храната която тя използва за стимулатор на страстта Елица с усмивка сподели: “Аспержи, шоколад, ягоди, вино и канела! Лютата храна също активизира ендорфоните - хормоните на удоволствието. Но най-мощният стимулант си остава мисълта на човек! Зная че всъщност думата афродизиак произлиза от името на гръцката богиня на красотата, любовта и сексуалното привличане Афродита! Обичам Гърция!” това бе краткият й коментар. Абсолютно задоволителен за южните ни съседи. Дали обаче те отново ще подкрепят и тазгодишната ни песен за Евровизия, тепърва ще разберем през февруари.

В официалният сайт на чаровницата с барабаните www.elitsatodorova.com съобщават че тя в момента е в Германия където заедно със Стунджи имат концерти в продължение на седмица.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !