Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Клуб НЛО възкръсна в НДК

отпечатай новината

23.12.2019 13:46 | Видян 1231 пъти

Клуб НЛО възкръсна в НДК

Георги Мамалев, Антон Радичев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров се качиха на сцената на зала 1 на НДК, за да възкресят спомена за култовото телевизионно предаване „Клуб НЛО“ и едноименната музикална група.

Спектакълът, който напълни залата в петък вечер, сложи акцент върху непреходните песни написани от Стефан Димитров, по стихове на Недялко Йорданов и Живко Колев, предава Монитор.

Сценарият беше на Димитър Стоянович, а режисурата - на Лъчезар Аврамов. Прозвучаха някои от най-веселите парчета, като „Лепа Пепа“, „Както карах трабант“, „Адвокате“, „Ех, Канада“ и т.н.

Представлението отдаде почит на двама големи актьори, които бяха част от екипа на НЛО – Чочо Попйорданов и Велко Кънев, като бяха излъчени части от най-култовите им превъплъщения. Камен Воденичаров, се превъплъти в ролята на брата на легендарния образ на Чочо – редник Каракочев, в нов скеч. А Токмакчиев седна заедно с Антон Радичев и Георги Мамалев за „Тримата в кухнята“, където от малкия екран бяхме свикнали да виждаме Велко.

Зрителите добре се посмяха с един от любимите образи на Антон Радичев – професор Гучев. А нововъведение в шоуто беше присъствието на етюд с хамалите – два образа емблеми за Тончо и Камен. За кратко пред публика излезе и Катето Евро. За финал композиторът Стефан Димитров.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !