Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Новогодишно бебе очаква Джулиана Гани

отпечатай новината

24.12.2019 09:41 | Видян 1953 пъти

Новогодишно бебе очаква Джулиана Гани

Новогодишно бебе очаква Джулиана Гани.

Наследникът на силиконката ще се роди около 31 декември. Това призна самата тя пред България днес. Гани и половинката й Илиян очакват момче и вече са избрали името. Тя загатва само, че то ще започва с Д, като нейното. "Не сме си правили планове за Нова година, защото очакваме бебето да се роди в този период. Не искаме да рискуваме и да сме някъде. Ще бъдем в Пловдив за празниците, там ще родя", казва Джулка.

Двамата с Илиян вече са обзавели стая за наследника си. "Креватът му е с корони", разкрива Илиян. "Яко се изхвърлихме. Всичко да има това дете. Дори на приятели казваме да не вземат подаръци. От мерак, защото ни е първо дете, се хвърлихме на всичко. Взели сме огромна торта, на няколко етажа, със стъклен балон", обяснява бъдещият татко.

Въпреки, че е в 9-я месец, Гани всеки ден е в залата и тренира. Отделно от това, минава по 10 км всеки месец. "Хората във фитнеса ме гледат странно и ме питат какво правя тук. Илиян им казва, че ще тренирам докато родя", признава с усмивка на лицето Гани.     

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !