Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Принц Джордж и принцеса Шарлот на празнична служба с родителите си

отпечатай новината

27.12.2019 14:55 | Видян 2361 пъти

Принц Джордж и принцеса Шарлот на празнична служба с родителите си

Принц Джордж (6 г.) и принцеса Шарлот (4 г.) дебютираха в ежегодното шествие до църквата "Света Мария Магдалена", което се състоя вчера сутринта.

Малките аристократи тръгнаха от имението Сандрингам в Норфолк заедно с родителите си Кейт Мидълтън и принц Уилям, стоейки неотлъчно до тях и държейки ги за ръка през цялото време. Принц Луи, който след няколко месеца ще навърши 2 г., не придружи семейството си за празничната служба, понеже все още е прекалено малък, предава Dir.bg.

За събитието херцогинята на Кеймбридж бе избрала дебело сиво палто с двуредово закопчаване и косъм на яката и на ръкавите, чиято дължина стигаше малко над глезените ѝ. То беше прибрано в талията с колан. Масленозелената ѝ шапка и обувки на висок ток кореспондираха перфектно с връхната дреха на Шарлот, която носеше и тъмносин чорапогащник, подхождащ цветово на костюма на брат ѝ, както и на облеклото на баща ѝ.

Семейството се превърна в център на всеобщото внимание, но децата със сигурност бяха тези, които очароваха множеството, неспособно да отлепи поглед от тях.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !