Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Какво обещават звездите за 2020 г.?

отпечатай новината

31.12.2019 09:07 | Видян 7141 пъти

Какво обещават звездите за 2020 г.?

Овен: Спокойствие

Пред Овена се очертава спокойна година. Според звездите промяна може да направите, ако Вие самите го чувствате, няма да Ви се налага да го сторите. Естествено, ще има дребни предизвикателства, но нищо специално. Имате стабилност и в личния живот. Не е зле да внесете в тази зона малко разнообразие. Отидете на някое нетрадиционно място с любимия човек, доставете си удоволствия, които си забранявате. В делови план 2020 г. също е спокойна, даже Ви оставя средства за спестяване. Налага се, както винаги, да работите много и упорито.

Телец: Промени

Големи промени се очертават за Телците и е доста възможно в определени моменти, а може би дори и често, да искате да си върнете обратно стария живот. Няма как да стане. Научете се да приемате новостите със спокойствие и даже може да им се радвате. В личния живот се предвижда хармония със собственото аз, което значи – и с партньорите.Нищо чудно 2020 г. да се окаже Година на сватби и бебета в дома на Телеца. Възможно е също да стартирате нов бизнес. При такива кардинални промени, може да се окаже, че финансовото спокойствие от 2019 г. ще бъде дисбалансирано, но пък вероятно всичко е за добро и в бъдеще ще получите щедра компенсация за по-трудните дни.

Близнаци: Загъбрвате 5 трудни години

Близнаците ще се чувствате добре през 2020 г. дори само, заради факта, че загърбват един доста сложен за тях 5-годишен период, както и да е изглеждало отстрани на онези, които си мислят, че Ви познават.Тази година ще бъде преходна към наистина много успешната 2021 г. Гответе се за скока във всички отношения. Може да усетите новата енергия още от ноември – декември – ще дойде първо като чувство на облекчение, после – като желание за полет.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !