Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Внимавайте в дните с 5 Двойки през 2020 г.: Ванга, цитирана от ОРТ

отпечатай новината

27.12.2019 15:17 | Видян 2783 пъти

Внимавайте в дните с 5 Двойки през 2020 г.: Ванга, цитирана от ОРТ

Дните с 5 двойки през 2020 г. трябва да бъдат погледнати със сериозно внимание. Повече 22.12.2020 г., отколкото 22.02.2020 г.

През декември денят с 5 двойки идва веднага след слънчево затъмнение.

По този повод Първи канал на руската телевизия посвети цяло предаване с продължителност час и половина на предсказания на Ванга в своя праймтайм в четвъртък. Там 22 декември беше описан с нейни думи, които близък до гадателката руснак цитира, че светът щял да попадне в сянка, особено Америка.

Не е ясно доколко е било възможно починалата през 1996 г. екстрасенска, която през последната година от живота си беше със значително отслабнала енергия, да е могла да направи такава прогноза за четвърт век напред и то с точност до определена дата. Независимо от това обаче, в събота отново на нея е посветено най-гледаното вечерно шоу на руската НТВ Централна телевизия.

Петричката врачка вече се радва на популярност не само в московските, но дори и в английските медии. Където смятат Баба за първото й име, а Ванга за фамилното. Погледнато нумерологично, 22 февруари няма лоши вибрации, по-напрегнат е 22 декември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !