Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Звездните раздели на 2019 г.

отпечатай новината

30.12.2019 09:55 | Видян 2455 пъти

Звездните раздели на 2019 г.

Трудно ни е да повярваме, тъй като тяхната любов изглеждаше като приказка, но явно всяка история си има начало и край.

Ето и кои звездни двойки от световната сцена решиха да сложат край на връзките си през годината:

Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс

Трудно бе за вярване, че след 10-годишна връзка и съвсем пресен брак Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт ще се разделят. Все пак новината е факт, а двамата побързаха да си намерят нови партньори. Певицата излизаше за кратко и с жена – Кейтлин Картър, но се спря на мъжка компания в лицето на Коуди Симпсън. Бившият ѝ – Лиъм, първо намери утеха при колежката си Мадисън Браун, но стана ясно, че е запознал родителите си с 21-годишния модел Габриел Брукс. Ясно е, че повече шансове Майли и Лиъм няма да си дават, а официално се очаква разводът им да приключи през януари догодина.

Rag'n'Bone Man и Бет Руи

Бракът се оказа и препъникамъкът в историята на Rag'n'Bone Man и Бет Руи. Музикантът и Бет споделяха съвместен живот 10 години. Най-накрая решиха да сключат брак и явно той се оказа причината за окончателната им раздяла. Само шест месеца след церемонията, на която младоженци и гости бяха облечени в анцузи, двамата продължиха в различни посоки. От връзката си те имат двегодишен син.

Адел и Саймън Конеки

През април тази година стана ясно, че любовта между Адел и Саймън Конеки е приключила. Новината за раздялата им бе съобщена от говорителка на певицата, но също така бе посочено, че двамата остават приятели и ще отгледат заедно сина си. Адел и Саймън сключват брак през 2012 г. Тогава се ражда и синът им Анджело. Конеки е съосновател на екологичния бранд „Еко Уотър“ за бутилирана вода. Средства от тази компания постъпват в благотворителната организация на Конеки – „Дроп фор дроп“, която подпомага с питейна вода държави, изпаднали в беда. След раздялата Адел физически се преобразява. Видимо тя сваля много килограми и се заговори за нова любов между нея и рапъра Скепта. Сега се оказва, че британската изпълнителка се среща с продуцента Джонатан Хай. Двамата се срещнали по време на звукозапис в Ню Йорк. За нова връзка на Саймън така и не става ясно.

Уилям Шатнър и Елизабет Шатнър

Годината не донесе щастие и в личния живот на актьора Уилям Шатнър. Звездата от „Стар Трек“ и „Адвокатите от Бостън“ не се умори да се жени и го направи за четвърти път с Елизабет Шатнър. Изглеждаше, че този път е направил правилния избор и двамата бяха заедно цели 18 години, но ето че през 2019 г. се оказа, че и този брак е несполучлив. Актьорът, дори на 88 не се поколеба да приключи отношения и с тази съпруга. Все пак Шатнър има опит в разводите и преди сватбата с Елизабет е подписал предбрачен договор. Така богатството му от 100 млн.долара остава за него.

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан

Тяхната приказка започна през 2009 г. по време на снимките на филма „Step Up“, но връзката им се оказа изчерпана през април 2018. В днешно време Чанинг Тейтъм и Джена Дюан имат различни половинки, но това, което ги събира все още е общата им дъщеря – Евърли. Тази година актьорите официално получиха и развод. Тейтъм излиза с певицата Джеси Джей, а Дюан чака бебе от новия си партньор – актьорът Стив Кази, който е носител на награда „Тони“ за най-добра мъжка роля в мюзикъла „Once“.

Колин Фърт и Ливия Джуджоли

Любовта не успя да оцелее и при Колин Фърт и продуцентката Ливия Джуджоли. Двамата имат 22 годишен брак и двама сина. Преди време се заговори, че между съпрузите отношенията са се обтегнали след изневяра на Ливия, но все пак звездата от „Дневникът на Бриджит Джоунс“ и „Речта на краля“ се опита да съхрани отношенията си със съпругата му. Все пак през декември тази години техен представител обяви раздялата им. „Те са съхранили близки приятелски отношения и са обединени от любовта към децата. Те много молят да бъдат оставени на мира. Повече никакви коментари няма да има“, пишеше в съобщението.

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !