Фенка на Криско открадна...

Най-сексапилните снимки на Крисковица бяха откраднати....

Деси Цонева завъжда кучета

Деси Цонева взе жена за кучето си Бейкън. "Откакто...

Луна разказва за аферите си с политици

отпечатай новината

30.12.2019 14:03 | Видян 890 пъти

Луна разказва за аферите си с политици

Луна е започнала да описва живота си в книга. Скандалната блондинка е категорична, че в мемоарите си ще бъде болезнено откровена за всичко, през което преминала, и веднъж завинаги ще сложи край на дилемата от какъв произход е семейството й, както и с кои мъже е деляла една постеля.

Нуждата да седне над белия лист Луна изпитала преди 3 години, след смъртта на майка й Стоянка. В дните на траур блондинката постоянно се връщала в спомените си от детството, разглеждала пожълтелите семейни албуми и изведнъж в главата й се зародила идеята, че тя трябва да опише живота си в книга.

„За мен е казано и писано толкова много от трето лице, че е крайно време вече аз самата да напиша цялата истина. Не исках да използвам компютър, заради което започнах да записвам спомените си ръчно, в един много хубав тефтер. Пиша неподредено, но вече съм говорила с редактор, който ми е дал насоки и ме успокои, че на финала заедно ще систематизираме всичко”, споделя за творческия си процес изпълнителката на „Тук-там”.

В автобиографичната си книга Луна се зарича да бъде напълно откровена. Без да се притеснява от миналото си, тя ще разкрие за условията в които е израснала, по какъв начин е живяло семейството й, както и първите й стъпки в кариерата й. Блондинката ще отдели и специална глава за името, произхода и рода си като е решена веднъж завинаги да сложи край на спекулациите дали е от български или турски произход.

Луна разкрива обаче, че пиронът на мемоарите й ще бъде откриването на завесата в спалнята й. Изпълнителката е готова да разкаже с подробности за бурните си афери с различни мъже – политици, министри, милионери и бизнесмени, като се зарича да не спести ни едно име. На въпрос дали ще има пасаж за последния й любовник – младия Горан, тя отсича: „А, не – твърде незначително място е заемал в живота ми”.

Певицата е убедена, че биографията й ще пожъне огромен успех, заради контраста на живота й – мизерията и бедността в детските й години противопоставени на лукса и изобилието от пари в момента. Ексцентричната Луна дори се осмелява да сравнява бурния си живот с този на Мерилин Монро, като нашенката загатва, че също е живяла така лудешки и е имала афера с топ-политик, пише Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !