Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Пикантни подробности от миналото на Ева Веселинова

отпечатай новината

30.12.2019 14:34 | Видян 5022 пъти

Пикантни подробности от миналото на Ева Веселинова

Бившата репортерка от „Господари на ефира” Ева Веселинова, която е част от панела в „На кафе”, е пробила в телевизията с голи снимки през 2013 г. Днес амбициозната блондинка се представя като разследващ репортер, но крие доста пикантно минало. Преди да стане популярна, Ева се е явявала на конкурса „Мис Плеймейт”, а след провала си там направила нов опит да стане популярна – в еротичната библия „Плейбой”, където позира дибидюс, пише HotArena.

В кулинарното предаване „Черешката на тортата” Веселинова попадна в компанията на Мира Добрева, Христо Кидиков, Бойко Кръстанов и Мариана Попова. По време на гръцката вечеря, която Ева направи на своите гости, водещата на „Отблизо с Мира” подхвана разговор за слуховете, които витаят около успелите от малкия екран жени.

„Аз и Ева, идвайки от провинцията, би трябвало да покорим София и телевизиите – тя Нова тв, аз – БНТ. Би трябвало да сме много амбициозни и да искаме да спечелим. А всъщност често не е така. Надявам се да разбиеш този мит, че трябва непременно да имаш връзки. Особено, ако си от провинцията ти непременно трябва да спиш с някого, за да стигнеш до телевизията. С кого спа ти?”, полюбопитства водещата на „Отблизо с Мира” и шашна не само Ева, но и останалите гости на вечерята у блондинката.

„С Гала! Ако оставим шегата настрана, темата, която Мира засегна, е много важна, защото всички хора си мислят, че за да стигнеш до някъде и да имаш някакъв успех, особено в телевизионните среди, когато си по-популярно лице, задължително ти трябва да си човек на някого. Има обикновени хора като мен, които успяват с много труд, с много упоритост и много лишения, както се случи, когато се върнах от Гърция. Аз съм живяла страшно бедно. Можех да тъна в лукс в Гърция, но въпреки това съм избрала да работя това, което съм учила, за да се развивам по някакъв начин, а не да бъда поредната красавица, която се е оженила за богат мъж. Това никой не иска да го види. Всеки се опитва да ме окаля, да ме омърси, да ме принизи. Драпах, драпах и от Сливен дойдох до София. Буквално по пътя на професията”, оплака се Ева.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !