Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Месец след тежката катастрофа Марешка проходи

отпечатай новината

02.01.2020 11:03 | Видян 985 пъти

Месец след тежката катастрофа Марешка проходи

 Марешка Бардем проходи и тренира във фитнес залата. И то само месец, след като преживя тежка катастрофа на магистрала "Тракия", при която оцеля по чудо, пише HotArena.

Плеймейтката демонстрира завидна воля да се възстанови бързо след инцидента и вече се натоварва с леки тренировки. Тя продължава да носи превръзка на единия от краката си, тъй като там нараняването беше най-тежко. Дори се наложи временно Марешка да бъде в инвалидна количка, а след това се придвижваше с патерици. Но много скоро тя вече може да се движи самостоятелно и е пределно амбицирана да върне предишната си форма.

Чувствам се жива, здрава и осъзната.

Благодарение на катастрофата разбрах на кого наистина му пука за мен. Златен урок от живота", разсъждава Марешка след злощастната случка. Тя се връща назад към инцидента и какво точно се е случило според нея. "Със 150 км/ч карах в лява лента, за да изпреваря 2 коли на магистралата от Пловдив към София. Малката кола от дясна лента мина наляво и ме изненада, не можех нито да намаля, нито да избегна и за да не ги блъсна, съм литнала в дърво. Как съм останала жива, само Бог знае", спомня си Бардем. И признава, че след катастрофата си е извадила много поуки.

Марешка използва почивните дни, за да се разходи до Пампорово и дори стигна до ски пистите. Тя облече и специална екипировка, но не се пусна по стръмното, тъй като състоянието й още не позволява толкова сериозно натоварване. Но си направи десетки селфита, за които не се изискват чак толкова големи усилия.

Бардем изпраща тежка година и се надява следващата да е доста по-добра. Катастрофата е втори тежък инцидент с моделката за кратък период от време - през септември тя беше нападната и разкъсана от куче. Агресивното животно захапва Бардем за гърлото и дълго време не иска да пусне. Моделката едва оцеля.

Зловещата драма се разигра в Несебър, където чеченката отиде да отдъхне за няколко дни след риалитито "Игри на волята", в което участва. "Ръцете ми бяха в кръв и лежах в локва от нея. Помислих, че ще умра. Кучето ме захапа за най-опасната зона. Попитах се с какво го заслужих", разказа тогава плеймейтката.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !