Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Клои Кардашиян се изкефи на Преслава

отпечатай новината

02.01.2020 16:41 | Видян 1996 пъти

Клои Кардашиян се изкефи на Преслава

Сестрата на Ким Кардашиян  Клои,  която също е риалити звезда и ТВ водеща похвали родната фолк певица Преслава. 35-годишната американка хареса една от последните снимки на пайнерката в социалната мрежа и дори написа коментар под нея.

Преди ден изпълнителката на „Да гори в любов”,   сподели кадър на който позира в нежна блестяща рокля с дълги ръкави. Седнала на бял кожен стол в офис "И  шефският стол ми отива", гласи посланието към изображението. Фотографията подобно на всички останали в профила на брюнетката,  бързо  събра хиляди харесвания,  а нейните последователи я обсипаха с комплименти. 

За Голяма изненада на всички обаче Клои Кардашиян също не остана безразлична към снимката. "Много си красива",  написа тя. Думите й смаяха феновете на Преслава Понеже никой от тях не е очаквал Клои да се включи в коментарите.  Много от потребителите дори изразиха писмено изумлението си в публикацията.  Самата певица отговори с благодарност и постави емотикон във формата на сърце, пише Телеграф.

Много от популярните имена у нас не крият възхищението,  което изпитват към световните звезди.  Нещо повече. Често ги определят за свой кумир и редица от тях следят страниците на своите любимци в социалната мрежа и харесват публикациите им.  Но се оказва, че има и знаменитости зад Океана,  които хвърлят по един поглед на профилите на наши артисти.  Такъв е случаят с Клои Кардашиян и Преслава,  която очевидно се гласи за шефка през новата година.

Любимката на фолк маниаците изпрати 2019 година в Правец, където беше първото й участие. От луксозния ресторант тя сподели снимка с мъжа си Павел Лазаров.  След настъпването на новата 2020-та двамата отпрашиха за София където певицата имаше участие и в Столична дискотека.  Според запознати тя изкарала 30 бона хонорар в новогодишната нощ за  двете си изяви.





автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !