Инфлуенсър и модел разкри страхотни...

Инфлуенсърът и модел Кристи Рен не спира с горещите...

Божков излиза на свобода срещу 130...

Бизнесменът Васил Божков излиза на свобода срещу 130...

Владо Карамазов с признание от Смитсониън

отпечатай новината

03.01.2020 14:54 | Видян 1767 пъти

Владо Карамазов с признание от Смитсониън

Актьорът Владо Карамазов навлиза все по-дълбоко в безкрайните води на фотографията. Кадър, който той е запечатал през септември, бе избран за снимка на деня за 30 декември в престижното издание Smithsonian Magazine.

Списанието е към Смитсониън – прочутият изследователски институт във Вашингтон.

„Аз получих страхотен подарък. Той е едно леко поптупване по рамото от едно от най-големите световни фотографски списания.

Това потупване ми подейства много вдъхновяващо и се насочвам към годината с ясни мисли и цели!", написа в социалните мрежи звездата от медицинската драма „Откраднат живот“.

Фотографията носи името „Докосната от слънцето“. В нея главният герой е крава, чиято глава изпъква на тъмния фон, благодарение на слънчевите лъчи.

„Когато се обърнах слънцето докосна главата на кравата. Имах няколко секунди, в които мога да направя снимката“, обяснява Карамазов.

Снимката е направена на 25 септември в село Чала, област Смолян.

За да направи внушителната фотография актьорът се е въоръжил с фотоапарат Fuji, става ясно от сайта на американското списание.

Припомняме, че Владо се влюбва във фотографията преди дълги години. Искрата пламнала с пълни сили отново покрай снимките на хитовата поредица „Дяволското гърло“. Единият от режисьорите – Павел Веснаков, който е и фотограф, го запалил отново.

"Фотографията се настани много сериозно в живота ми. За да станеш добър в такова занимание трябва да отделиш много време и да се доказваш“, сподели в интервю за „Монитор“ наскоро той.

Карамазов планира две големи пътешествия, като едното от тях най-вероятно ще го отведе в Монголоия.

„Говорил съм с Христина Апостолова да направим издания, които са свързани с дадена малко посещавана страна. Идеята е да пътуваме двамата и тя да пише текстове, а аз да правя снимки“, обясни ни той.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !