Футуристичен Mercedes-Benz Maybach...

Концепцията Mercedes-Benz Maybach Maybach Vision 6 EV...

Почина и гаджето на покойната дъщеря на Уитни Хюстън

отпечатай новината

03.01.2020 15:25 | Видян 2318 пъти

 Почина и гаджето на покойната дъщеря на Уитни Хюстън

На 30-годишна възраст е починал Ник Гордън, гаджето на покойната Боби Кристина Браун - дъщерята на Уитни Хюстън и Боби Браун.

До кончината на легендарната певица през 2012-а, той беше отглеждан в семейството й като нейно дете и брат на Боби Кристина. Бъпреки че Уитни никога не го е осиновявала, той я наричаше „мамо“. След смъртта й, с дъщеря й обявиха публично романса си.

Новианта за смъртта на Ник Гордън беше съобщена от адвоката му, но не беше посочен причина.

Припомняме, че тойчно той беше обвинен от семейството на Боби Кристина за нейната смърт през 2015 г. Тя беше намерена в безсъзнание във ваната в дома й в покрайнините на Атланта и почина след шест месеца в кома.

Разследването не успя да установи как точно е настъпила смъртта, но аутопсията показа наличие на морфин, кокаин, алкохол и лекарства по предписание в тялото й. Съдебният лекар не можа да определи дали Браун сама е сложила край на живота си, дали е жертва на убийство или смъртта й е настъпила случайно.
Според близките на Боби Кристина точно Ник Гордън й е дал "токсичен коктейл", преди да потопи главата й с лицето надолу във ваната.

Въпреки че срещу него не бяха предявени обвинения в убийство, Гордън беше осъден да заплати 36 милиона долара на семейството на Браун като съпричастен за смъртта й.
Уитни Хюстън въвежда 12-годишното сираче Ник Гордън в семейството си, като той остава с нея дори след развода й с Боби Браун през 2007 г. Той дори има татуировка с лика на Хюстън на ръката си, но така и не е включен в завещанието.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !