Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Емилия: Продължавам да бъда част от Пайнер

отпечатай новината

03.01.2020 15:41 | Видян 2122 пъти

Емилия: Продължавам да бъда част от Пайнер

Поп-фолк дивата Емилия тушира слуховете, че се е отделила от музикална компания „Пайнер“. До тези спекулации се стигна след излизането на новото й парче в колаборация с Аристос Константину - "В София дойде".

В изявление относно равносметката й за отминалата 2019 година певицата коментира, че остава в редиците на фирмата на Митко Пайнера.

„В навечерието на новата година, изпращам старата с най-добри пожелания и благодарности на семейството ми и целия ми екип,които са неотлъчно до мен, на Мария и Митко Димитрови за цялостната подкрепа през тези 19 години, които сме заедно. Искам да подчертая, че продължавам да бъда част от фирма "Пайнер" и
отделянето ми в личен видеоканал emilia.online е нещо съвсем нормално за този етап от кариерата ми.

Това отделяне не е в разрез с взаимоотношенията ни със семейство Димитрови, които ми дадоха пълната си подкрепа и са неотлъчно до мен във всички мои проекти. Този канал е създаден, за да представям не само новите си проекти, а и части от личния ми живот, стари видеа, които няма къде да бъдат видяни, както и подготовката за всичко предстоящо. Най-специалните благодарности искам да бъдат за моите почитатели, които имат най-голямата вина да съществувам като ЕМИЛИЯ”, написа в социалните мрежи изпълнителката.

Междувременно Емилия си е дала кратка почивка и ще поднови клубните си изяви на 10 януари.

Източник: Монитор
Снимка: Инстаграм

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !