Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Алекс Сърчаджиева: 2019-та беше най-ужасяващата година в живота ми

отпечатай новината

06.01.2020 09:51 | Видян 1610 пъти

Алекс Сърчаджиева: 2019-та беше най-ужасяващата година в живота ми

„2019-а беше най-ужасяващата година в живота ми", изповяда се пред колегите си от Нова тв водещата Алекс Сърчаджива, предава Монитор.

"Надявам се 2020-та да ми донесе хубави емоции. Макар че утре е 6 януари и се навършва една година, откакто Иван си отиде. Истината е, че 2019-а година е абсолютно изгубена за мен, като кошмар. През нея си отидоха още много големи личности: Ламбо, Стоянка Мутафова, Йосиф Шамли, много хора на изкуството. Надявам се 2020 година е по-хубава!“, сподели Алекс.

„Винаги съм си правила равносметка. Не е нужно да ми се случи някакъв катаклизъм, за да се запитам защо това ми се е случило. Явно това е моят път, който трябва следвам и да науча тези уроци. Надявам се да бъда достатъчно силна, за да се справя с всичко това, през което все още преминавам и да мога да отгледам детето си по достоен начин“, сподели водещата на новия риалити формат „Игри на волята“, който беше сред най-гледаните предавания тази есен. Сърчаджиева се похвали, че е обградена с добри приятели, които й помагат за отглеждането на дъщеря им с Ласкин – София.

Утре се навършва една година от смъртта на съпругът й Иван Ласкин, за когото тя сподели в ефир: „Искам да му кажа, че много го обичам и че ужасно много ми липсва и хиляди други неща. Вярвам, че човек отива на друго място и животът му продължава. Вярвам, че той е някъде там и ни пази!“

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !