Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Яна Маринова: В Диви и щастливи работихме с каскадьора на Слай

отпечатай новината

06.01.2020 11:00 | Видян 1748 пъти

Яна Маринова: В Диви и щастливи работихме с каскадьора на Слай

Летящият старт на романтичната екшън комедия е подкрепен от стотици ревюта на зрители, които го определят като „чисто забавление“ и „различен от всички български филми до момента“. Продуцентите му твърдят, че е успял да привлече предимно мъжката аудитория.

"Смея да твърдя, че филмът се гледа заради хумора, който е над средното ниво и екшън сцените. "Диви и щастливи" е моя сбъдната мечта, но и на Сано.

„Искахме да направим филм, който да е много над досегашното българско кино и е най-високо бюджетен български филм за 2019-а. Мъжете са бързомислещи, логични и гледат най-доброто в света", каза актрисата Яна Маринова в предаването „Плюс Минус“ по Нова.

Маринова обясни, че каскадите във филма са изключително трудни за заснемане. "Наш каскадьор, който е дубльор на Райн Рейнолдс и на Силвестър Сталоун. За мен като жена беше предизвикателство да участваме в каскадите. Предизвикателството беше обаче пред Луиза", заяви тя.
„Това е екшън-комедия, вдъхновена от „Телма и Луиз”, но нашият филм е с щастлив край. Представете си „Лоши момчета” в женски вариант”, споделя Яна Маринова.

Сюжетът е драматичен - две жени бягат от закона с отвлечен мъж на задната седалка на колата. Постепенно осъзнават, че бягат от самите себе си. Това им дава кураж да открият истинската си същност и да тръгнат по пътя към щастието.

„Това е престъпление от любов. В него жените ще могат да се надсмеят на всички мъже, които се държат „лошо” с тях. Филмът има и възпитателен ефект – такива жени трябва да се научат да се обичат и да бъдат свободни в мисленето си”, разказва Маринова.
Във филма има и много красиви картини от България, както и смели каскади, направени от най-добрите професионалисти.

„Каскадите са неизменна част от филма. Дори изискванията на международния разпространител - Free Dolphin Entertainment, са изцяло изпълнени, за да се нарече екшън-комедия. Искаме да пробием на международния пазар с този филм. Имаме и международна звезда като Базел Айдъл, който има и малка роля във „Фаворитката””, вдъхновено разказва Яна Маринова.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !