Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Папи Ханс пиян на сцената

отпечатай новината

08.01.2020 16:37 | Видян 1516 пъти

Папи Ханс пиян на сцената

Константин Трендафилов, известен с прозвището си Папи Ханс, лъсна пиян в клипче във Фейсбук, пише „Галерия“. Риалити героят напоследък взел да се звездее дотолкова, че изобщо не се съобразява кога излиза на сцена и как ще се справи с ангажимента си.

„Професията му позволява да вдигне някоя наздравица заедно с феновете, но не и да излиза, говорейки заваляно и във видимо нетрезво състояние“, споделят очевидци на случката, разразила се във варненски клуб.

Папи е записал кратък поздрав зад кулисите, откъдето личи, че е в отлично настроение. Малко по-късно, когато стъпва на сцената, вече преплита леко краката си и се олюлява пред местната публика.

„Здрррравейте! Ще има ли кекс тази вечер?“ С тези думи пеещият писател стартира изявата си пред младежите в заведението, повечето от които млади момичета, дошли да се докоснат до хитовия изпълнител.

За радост на верните си почитатели той успял да представи популярните парчета от репертоара си, както и новата си хумористична песен „Мама каза“.

Макар и на градус, Папи не разочаровал напълно гостите, но в паузите едва свързвал смислени изречения и посланията му останали напълно неразбрани.

Истинско предизвикателство за него се оказала и работата с микрофона. Авторът на „Твой съм“ често пропускал да го включи навреме, което изисквало постоянно напомняне от страна на персонала на бара.

Накрая, когато звездата махнал за довиждане, без дори да уважи исканията за бис, всички от екипа си отдъхнали.

През последните месеци напрежението и новите проекти идвали в повече на Папи, което било причината той тотално да го подкара през просото, разкриват близки до певеца. Участникът във „ВИП Брадър“ явно трудно се справя със славата и редовно прибягва до алкохола за утеха, а може би и до още нещо, съмняват се те.

Той все така преживявал и раздялата с последната си приятелка – португалката Рита. Двамата изкараха бурен романс, но после тя замина за родната си страна и разстоянието попречи на връзката им.

С нея Папи се запозна именно на морето, но шеметната им любов приключи много бързо, противно на желанието му.       

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !