Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Гуинет Полтроу за първи път коментира отношенията си с Дакота

отпечатай новината

09.01.2020 09:23 | Видян 1613 пъти

Гуинет Полтроу за първи път коментира отношенията си с Дакота

Няма да откриете драма тук – Гуинет и Крис са пример за това как трябва да изглеждат отношенията с бившия партньор.

Съвсем близки са и Гуинет и Дакота – двете често прекарвали време заедно и никога не са таили лоши чувства една към друга. В последното си интервю Полтроу за първи път открито коментира отношенията си с новата приятелка на Крис и ни даде още един повод да я харесваме, предава Мissbloom.bg.

“Обичам я. Знам, че може да изглежда странно отстрани, но е така. Но специално в този случай, стана съвсем естествено – просто я обожавам. Винаги се опитвам да се поставям на мястото на другия и мисля какво мога да направя за него, вместо да бъда отрицателно настроена”, разказва Гуинет за отношенията си с Дакота.

По отношение на връзката си с Крис,  Дакота признава, че двамата все още се разбират страхотна и полагат много усилия във връзката си заради децата: “Няма определена линия, в която си казвате “О, вече не сме заедно, това беше”. Особено, когато имате деца заедно, отговорността е постоянна и трябва да се стараем да поддържаме добри отношения с бившата половинка, най-малко за тях.”

“Двамата с Крис се постарахме много в началото след раздялата ни. Вече не е трудно да комуникираме – обичаме се, смеем се, даваме най-доброто един от друг”, допълни тя.

Тази година двамата бивши дори прекараха заедно коледните празници на почивка в Аспен.

Актрисата може да се похвали, че е в добри отношения с всичките си бивши. В интервюто заявява, че с Брад Пит също поддържат контакт и двамата имат най-топли чувства един към друг.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !