Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Кралицата е разочарована от оттеглянето на Меган и Хари

отпечатай новината

09.01.2020 16:18 | Видян 1975 пъти

Кралицата е разочарована от оттеглянето на Меган и Хари

Една от най-шокиращите новини късно снощи дойде от Великобритания. В публикация в профила си в Инстаграм принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че се оттеглят от всичките си кралски задължения и привилегии.

Съобщението идва след като херцозите на Съсекс прекараха коледните и новогодишните празници в Северна Америка, което отбеляза и първата Коледа на кралското семейство далеч от двореца.
„Възнамеряваме да отстъпим като „старши“ членове на кралското семейство и да работим, за да станем финансово независими“.

Меган и Хари добавят, че те все още подкрепят кралица Елизабет II, но това решение е базирано на месеци размисъл и вътрешни дискусии. Явно обаче тези диалози са били изцяло само между тях двамата, тъй като от двореца съобщават, че новината е била шокираща за всички и най-вече за Нейно Величество.

В официално изявление от Бъкингамския дворец беше обявено, че предстоят дълги дискусии с херцогинята и херцога на Съсекс. Според някои източници, кралицата е била много разочарована от всичко, което се е случило.
„Разбираме желанието им да поемат по различен път, но това са деликатни ситуации, за които ще трябва доста време, за да се обсъдят“, се казва в съобщението.

Според много кралски експерти, начинът, по който Хари и Меган решиха да се оттеглят от кралското семейство много прилича на времето, когато покойната принцеса Даяна изненадващо реши да се оттегли от над 50 кралски организации след като се раздели с принц Чарлз.
„Проблемът е, че те не работят само за себе си. Те служат на семейството и да вземат такова решение без да се консултират с никого е повече от изненадващо“.

Как ще протекат разговорите между кралица Елизабет II и херцозите на Съсекс, предстои да разберем, но със сигурност решението на Меган и Хари ще бъде обсъждано още дълго време.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !