Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Тимъти Шаламе хваща китарата на Боб Дилън

отпечатай новината

09.01.2020 17:05 | Видян 1181 пъти

Тимъти Шаламе хваща китарата на Боб Дилън

Младият актьор Тимъти Шаламе се обръща към музиката. Звездата от „Призови ме с твоето име“ започна уроци по акостична и електрическа китара. Решението му обаче не е свързано с промяна на професионалното му поприще, а с новата му роля – на Боб Дилън в биографичния филм Going Electric.

Действието в заглавието ще се развива в средата на 60-те години на миналия век. Сред основните акценти в сюжета пък ще бъде спорно приетото решение на Дилън да премине от акустична към електрическа китара.

Събитията пред и зад камерата ще бъдат дирижирани от Джеймс Манголд, който в момента е в светлините на прожекторите заради последния си филм „Пълно ускорение“.

Междувременно с филм за Дилън скоро ще се разпише и Лука Гуаданино – режисьорът на „Призови ме с твоето име“. Именно благодарение на него изгря и звездата на Шаламе, като актьорът получи първата си номинация за „Оскар“ след участието си в лентата. Продукцията на Гуаданино ще бъде строго концентрирана върху албума на Дилън от 1975 г. - Blood on the Tracks.

Източник: Monitor
Снимка: ЕПА/БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !