Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

След Златен глобус: Само приятели ли са Пит и Анистън?

отпечатай новината

10.01.2020 09:05 | Видян 2535 пъти

След Златен глобус: Само приятели ли са Пит и Анистън?

След като стана ясно, че Брад Пит и Дженифър Анистън са отново приятели и дори ще участват заедно в продължението на сериала „Приятели“, тръгнаха и слуховете, че двамата може отново да се съберат.

След наградите „Златен глобус“ тези идеи се засилиха. Бившите съпрузи бяха мили един с друг по време на церемонията, шегуваха се заедно. Според източници на TMZ, обаче между двамата няма нищо повече. Според близки до звездите, няма нищо чудно, че двамата често се засичат на светски събития. Все пак те предпочитат да се държат неутрално един с друг, ограничавайки общуването си с приятелска любезност. След работните вечери двамата така и не се срещат.

Церемонията „Златен глобус“ се проведе на 5 януари в Бевърли Хилс. Брад Пит получи награда за най-добра второстепенна мъжка роля за участието му във филма на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“. Когато излезе да произнесе реч на сцената, Дженифър съсредоточено го гледала и както отбелязали много зрители и журналисти, се смяла на шегите му.

Двамата бяха съпрузи между 2005 и 2010 г. След раздялата Пит бе с Анджелина Джоли, от която има шест деца, а Анистън наскоро се раздели с Джъстин Теру.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !