Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Анистън, Кокс и Кудроу: Приятели завинаги

отпечатай новината

13.01.2020 14:55 | Видян 1275 пъти

Анистън, Кокс и Кудроу: Приятели завинаги

Дженифър Анистън и Кортни Кокс винаги са засвидетелствали близките приятелски отношения помежду си и много пъти. Разбира се, не са малко случаите, в които към тях се присъединява и третата членка на приятелската компания Лиса Кудроу.

Трите са известни като Рейчъл, Моника и Фийби от култовия сериал "Приятели". Ето че за пореден път момичетата се събраха и Дженифър Анистън публикува снимки от вечерта им по женски в своя Инстагам профил, предава Dir.bg.

В неделя вечер бяха връчени наградите "Изборът на критиците", но Анистън не присъстваше на тях, макар че един от нейните колеги в "Сутрешното шоу" - Били Крудъп, получи награда за ролята си в сериала . Явно компанията на двете ѝ приятелки и бивши колежки от "Приятели" ѝ е била по-приятна в този момент.

Трите актриси поддържат приятелството си вече доста години и винаги се подкрепят.

Що се отнася до толкова очакваното и желано продължение на сериала "Приятели", все още не е съвсем сигурно дали и кога ще се случи. Милионите фенове на ситкома се надяват все пак това да стане факт. Скоро се очаква всичките 236 епизода на "Приятели" да бъдат излъчени по HBO Max, след като сериалът бе свален от Netflix. Всички подробности около евентуалното продължение са много тайни, но всички се надяваме, че такова все пак ще има.

HBO Max започва да се излъчва от май 2020 г.


Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !