На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Джиджи Хадид и Зейн отново са заедно

отпечатай новината

15.01.2020 12:45 | Видян 1382 пъти

Джиджи Хадид и Зейн отново са заедно

След близо година почивка, двойката отново се събра.

От 2015 година насам, когато Зейн и Джиджи дадоха началото на своята връзка, двамата са се разделяли няколко пъти – през 2016г., през 2018г. и последно през януари 2019г.. Сега, когато бяха разделени вече почти една година, двамата са решили да си дадат втори шанс.

Според няколко източника инициаторът е бил Зейн. В последните няколко месеца той няколко пъти се е опитвал да се свърже с модела. Накрая Джиджи се съгласила да излязат на среща и малко след това двамата отново възобновили романса си, предава Missbloom.bg.

“Джиджи и Зейн всъщност започнаха да се срещат малко преди празниците през декември”, уточнява техен близък пред E! News. “Тя винаги го е обичала и почивката, която си дадоха, се е отразила положително на връзката им. Зейн имаше възможността да се фокусира върху своето здраве и да поработи върху музиката му, което му подейства добре.”

През периода, в който двамата бяха разделени, Джиджи излизаше с модела Тайлър Камерън за няколко месеца, а според медиите отвъд Окена Зейн за кратко се върнал при бившата си Пери Едуардс.

Двамата влюбени бяха първо забелязани заедно през уикенда, когато излязоха на разходка ръка за ръка, заедно с Бела Хадид и Дуа Липа. На следващия ден двойката отпразнува рождения ден на Зейн с романтична вечеря в ресторант в Ню Йорк. Вижте снимките от двете им срещи в галерията.

Снимка: Profimedia




автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !