Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Шефовете в NBC: Рики Джървейс свърши страхотна работа

отпечатай новината

16.01.2020 09:56 | Видян 558 пъти

 Шефовете в NBC: Рики Джървейс свърши страхотна работа

Седмица, след като си навлече гнева на холивудския елит, британският комик Рики Джървейс получи благодарности от ръководителите на телевизията NBC, излъчила церемонията на наградите „Златен глобус“.

„Рики свърши страхотна работа тази година. Наистина, благодаря ти, Рики! Благодаря ти, Рики! Благодаря ти, Рики!“ коментира пред Deadline Пол Теледжи, директорът на развлекателната програма на NBC. Той не пропусна да отбележи, че вече почти не са останали хора, които да искат да водят наградни церемонии.

„Това се оказва най-трудната работа и те не печелят кой знае какво от това“, уточни още Теледжи. Сред примерите, които визира, е отказът на Кевин Харт да води миналогодишните оскари, след като фенове го заклеймиха като хомофоб заради стари публикации в социалните мрежи.

Теледжи е оптимист и относно следващата церемония на Златните глобуси, която ще бъде оглавена от Тина Фей и Ейми Полър. „Отдава ни се възможността да се запознаваме с много знаменитости, но много от тях просто не се появяват и не могат да свършат работа. Тина и Ейми обаче го могат“, поясни той.

Източник: Monitor
Снимка: Paul Drinkwater/NBC

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !