Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Дженифър Лопес: Ще живея в Италия или в Бали

отпечатай новината

16.01.2020 13:49 | Видян 1355 пъти

 Дженифър Лопес: Ще живея в Италия или в Бали

Дженифър Лопес може скоро да напусне родната си Америка и да я смени с някое по-спокойно място. В последното си интервю за Vanity Fair, звездата признава, че преместването е един от приоритетите ѝ в живота.

„Ще е хубаво да живея някъде другаде, не в САЩ. Може би в малък град в Италия или пък в Бали“, казва Лопес пред изданието.

50-годишната изпълнителка добавя, че би искала да започне по-спокоен живот и да се отдели от славата. „Искам да карам колело, да си купя хляб, който да сложа в кошницата си, да се прибера и да го хапна с малко сладко. Да рисувам или пък да седя на люлеещ се стол и да се наслаждавам на красивата гледка на маслинови дръвчета“.

Разбира се, това е далеч в бъдещето на Лопес, която в момента също не живее лош живот. През последните години тя е на върха в своята кариера и е сгодена за бившия бейзболист Алекс Родригес.

„Сегашният ми живот е прекрасен. В личен план, децата ми, всичко. Всичко просто си пасна на мястото и се чувствам страшна късметлийка“, казва Джей Ло по време на наградите „Изборът на критиците“.

Освен че я очаква сватба, звездата блесна и в киното. Филмът ѝ „Да свалиш Уолстрийт“ получи невероятни отзиви от критиката, а ролята на Лопес беше описвана като „невероятна“. Тя беше номинирана за награда „Златен глобус“, но не попадна в списъците за „Оскар“. Това не се хареса много на феновете ѝ, които обвиниха Академията, че отново залага само на актьори и актриси от бялата раса.

Джей Ло може и да не присъства на церемонията на 9 февруари, но феновете ѝ ще я видят на сцената на футболното шоу Super Bowl, където тя и Шакира ще изпълнят най-добрите си парчета по време на почивката.

Източник: tialoto
Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !