Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Резервният кандидат няма стаж да оглави БНР

отпечатай новината

21.01.2020 10:07 | Видян 1203 пъти

Резервният кандидат няма стаж да оглави БНР

Резервният кандидат за генерален директор на БНР е Андон Балтаков, който се води фаворит на кръга Капитал, а дружбата на Прокопиев и Цветан Цветанов е „от векове за векове“, както знае всеки, който трябва в София. СЕМ именно затова го допуска до препитването в конкурса, независимо, че документите му са най-малко съмнителни.

Той НЕ ОТГОВАРЯ НА ЗАКОНОВОТО ИЗИСКВАНЕ за  стаж в радио 5 г. Още по-малко пък отговаря на условията за стаж на ръководен пост от 3 г. А УПИ-30, което е показал, е по отменен отдавна закон – точно преди 20 години, няма заверени справки и решение от Главната инспекция по труда.

Резервният играч претендира, че година и половина е бил заместник – шеф на дигитални проекти в CNN, въпреки че не се справя дори с аналоговите изисквания. Всичко е чудесно, но дали има легализиран документ за това?! Според Капитал същият ръководел консултантска фирма в САЩ.

Само дето кандидатите не трябва да имат фирма. Именно по тази причина беше пресечен пътят на именития журналист Валерий Тодоров да се върне начело на БНР.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !