Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Енрике и децата с нови снимки

отпечатай новината

21.01.2020 12:07 | Видян 1690 пъти

Енрике и децата с нови снимки

Като горди родители, Енрике Иглесиас и Анна Курникова обичат да споделят най-сладките образи на своите очарователни близнаци Николас и Люси със своите последователи. Досега, на различни снимки и видеоклипове, публикувани в социалните мрежи, видяхме как малките играят, пеят, танцуват и да се смеят, но също така разбрахме, че когато е в компанията на своите наследници, Енрике също изкарва наяве детето в себе си.

Последните снимки на певеца, публикувани в Инстаграм страницата му, не само доказаха това, но също така разтопиха сърцата на фенове му.

"Моля, без повече целувки", гласят думите на звездният татко към красива нова фотография, на която плува заедно със сина си в басейн, а на заден фон се виждат водите на океана.

Двугодишният малчуган е поставил ръка пред устата на баща си, сякаш за да спре опитите му да го дари с целувка.

От друго изображение става ясно, че Енрике е прекарал целия уикенд в компанията на близнаците - начинание, което очевидно е "изцедило" силите му, пише Dir.bg.

На фотографията, заснета с дрон, се вижда как изпълнителят лежи по гръб на тревата в градина, облечен в чипичния си стил - сива тениска, камуфлажни панталони в тон, бейзболна шапка и слънчеви очила, а Люси и Николас си играят около него, изпълнени с енергия.

"Почивка", написа той, което явно важи само за него.

Иглесиас и бившата тенис звезда Анна Курникова са двойка от 2003 г., а с появата на техните деца те създадоха стабилно и щастливо семейство. Макар че до голяма степен пазят своите отношения извън светлините на прожекторите и избягват да се появяват заедно на публични събития, те все пак периодично позволяват на феновете си във виртуалното пространство да надзърнат в личния им живот.

Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !