Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Хари отлетя за Ванкувър при Меган и Арчи

отпечатай новината

21.01.2020 16:05 | Видян 1366 пъти

Хари отлетя за Ванкувър при Меган и Арчи

След срещата си в Сандрингам принц Хари обяви, че е съкрушен от случилото се и вчера замина от Обединеното кралство за Канада. Там го чака съпругата му Меган Маркъл и малкият Арчи, който херцогът не е виждал две седмици.

Хари и Меган обявиха оттеглянето си, а според британския „Daily Telegraph“ той е отпътувал след един от последните си ангажименти като член на кралското семейство. Херцогът на Съсекс напусна страната, след като вчера участва в среща на върха Обединено кралство-Африка за инвестиции в Лондон. На форума той се срещна с държавните глави на няколко африкански страни, както и с британския премиер Борис Джонсън.

Заминаването на Хари за Ванкувър бе една от най-обсъжданите теми в британския печат. Хари, шести в линията за наследяване на трона, „хвана полет в 17,30 ч от „Хийтроу“ и ще бъде при Меган и Арчи във вторник сутринта“, написа в. „Sun“.

След срещата с кралското семейство стана ясно, че принц Чарлз ще поеме разходите на Хари и Меган в рамките на една година. Все още не е ясно докога британските данъкоплатци ще плащат за охраната. Мнозина изразиха недоверие, че херцозите ще успеят да се справят сами с финансовото си състояние, но пък други ги подкрепиха в решението им. Стана ясно, че Меган е подписала договор с Дисни. Предполага се, че тя ще се завърне към актьорската професия.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !