Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Кайли Дженър посвети колекция на дъщеря си

отпечатай новината

21.01.2020 17:07 | Видян 1309 пъти

Кайли Дженър посвети колекция на дъщеря си

Кайли Дженър пусна нова колекция от гримове. Тя се казва „Stormi“ и е посветена на дъщеря ѝ. Най-младата милиардерка сподели видео в Instagram, в което участва 2-годишното ѝ момиченце, с което анонсира линията.

„Мисля че чаках този момент от момента, в който научих, че съм бременна“, написа риалити звездата и изтъкна, че новата колекция от гримове е вдъхновена от нейната красива дъщеря.

По думите на Дженър, която е избрала опаковките на продуктите ѝ да бъдат решени в лилаво и розово, с красиви пеперуди, феновете на бранда ѝ ще се влюбят в тях моментално.

Крис Дженър – майката на Кайли, бе една от първите, която коментира видеото и я поздрави за новия проект.

Колекцията, която ще бъде пусната на пазара на 1 февруари, разполага с палитра от 9 цвята сенки за очи, както и три комплекта с по 6 различни гланца за устни.

Интересното е, че един от нюансите на сенките се казва 4:43 и тези цифри не са случайни – часът, в който момиченцето се е родило.

Още на първия рожден ден на Сторми през 2018-а, нейната амбициозна майка сподели, че има идея да създаде нова линия гримове, свързани с нея. Тогава не бе ясно дали те ще са за малки момиченца.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !