Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Теа и Наум Шопов с погача за малката Амая

отпечатай новината

22.01.2020 13:14 | Видян 2047 пъти

Теа и Наум Шопов с погача за малката Амая

Момиченцето на Наум Шопов-младши и Теа Минкова стана на 40 дни. По този повод щастливата майка организира погача, на която покани свои близки приятелки, които да орисат бебето.

„Погачата на Амая. Благодаря на всички орисници, които направиха първия празник на момиченцето ни толкова специален и забавен!“. Това написа годеницата на актьора и сподели снимки от събирането.

Минкова, която е в страхотна форма, е избрала карирана къса пола и блузка с цвят горчица за погачата. Малката Амая пък е облякла с червена рокличка.

Бг звезди, които се сдобиха с бебета през 2019 г.

Младите родители са заснели специално видео, в което разказват за трепетите около организирането и самото протичане на първия празник на тяхното дете.

„Когато ме попитат „как сме вкъщи“, отговорът е точно в тази снимка – един месец в който падна голяяяямо гушкане и опознаване с Амая. Изобщо не съм се напрягала дали всичко е изпрано, сготвено, изчистено.. та дори и как изглеждам. Дадох си един период в който да се адаптирам без да се притеснявам за битовизми. Сега, лека-полека си влизам в ритъм и с работа и с домашните неща, защото имаме големи планове за 2020“, написа щастливата майка, когато бебето стана на 1 месец.

Както вече писахме, Теа Минкова и Наум Шопов станаха родители на 5 декември. Оттогава двамата не спират да споделят във влогове за грижите около бебето.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !