Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Ейми Шумър иска второ дете

отпечатай новината

22.01.2020 15:59 | Видян 791 пъти

 Ейми Шумър иска второ дете

Ейми Шумър иска да има второ дете. Наскоро комедиантката гостува на Опра Уинфри, където сподели, че заедно със съпруга ѝ Крис Фишър вече го планират.

„Бременността и раждането за мен бяха прекрасно изживяване. Различно е за всеки. Но призовавам всички, които имат ресурси за отглеждане на дете, да преминат през това. Такова събитие променя живота“, коментира тя.

В своя профил в Instagram Шумър открито говори за здравословните си проблеми и сподели, че се е подложила на няколко процедури за замразяване на ембриони, след което са ѝ направили инвитро. По този начин звездата се надява, че ще зачене по-лесно за втори път.

„Благодаря ви много, дами и няколко господа. Замразихме успешно ембриони. След това се научих да ям солена храна“, сподели Ейми в социалната мрежа и сподели снимка от лекарския кабинет.

Освен че разкри как смята да забременее отново, Шумър качи близък кадър на корема си и разказа подробности около инвитро процедурата.

Много от последователите на комедиантката я поздравиха за смелостта ѝ и пожелаха скоро да ги зарадва с положителен тест за бременност.

Ейми Шумър и Крис Фишър имат едно момченце. Малкият Джийн се роди през май тази година, когато проплака и кралското бебе Арчи.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !