Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Новите съчетания на грациите са за олимпийско злато

отпечатай новината

23.01.2020 12:23 | Видян 871 пъти

Новите съчетания на грациите са за олимпийско злато

„Мисля, че се получиха много добри, конкурентноспособни съчетания, като за олимпийски игри. Подбрахме много хубави музики, които ще се харесат на всички хора в България и в чужбина.

Мисля, че съчетанията са олимпийско злато“, това заяви Весела Димитрова – старши треньор на ансамбъла по художествена гимнастика след като получи наградата за наставник номер 1 на България за 2019 година по време на церемонията „Нощта на шампионите“ организирана от Министерството на младежта и спота и Българският спортен тотализатор.

„Вече сме в подготвителен период. Момичетата са здрави. Доста са мотивирани от признателността, която получиха не само от Министерството на младежта и спорта, но и от всички хора, които посетиха нашите спектакли в страната. Дай боже да са здрави и да покажат това на което са способни през 2020 година“

Весела Димитрова обясни, че утре на ансамбъла предстои вътрешен оглед на новите съчетания. Първото официално контролно ще бъде през февруари, а първото състезание за тях ще е първата седмица на април на световната купа в Пезаро (Италия).

„Плановете са да участваме в три световни купи – Пезаро, София и Баку и след това е европейското първенство в Киев“, завърши Димитрова.

Източник: БНР

Снимка: Getty Images

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !