Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Журналистка стана Мис Баба 2020

отпечатай новината

23.01.2020 13:37 | Видян 1882 пъти

Журналистка стана Мис Баба 2020

Журналистка е най-красивата баба в света. Силвия Домозетска и Стефи Стаменова грабнаха първите места в конкурса Мисис Баба.

Силвия, която е продуцент, журналист и тв водеща в Благоевград, се окичи с отличието за Мисис Баба на Балканите.

"Щастлива съм с титлата. Имам две деца и една внучка на четири години. Девизът ми е: "Превръщай всички дефекти в ефект", сподели победителката Силвия Домозетска.

Нейната предшественичка Стефи Стаменова, която миналата година грабна короната, тази година получи почетното отличие „Мисис Баба на Балканите”.

"Благодаря за цялата Любов и енергия на всички! За подкрепата. Авторският ни самодивски танц с Арсен беше изключително коментиран!”, споделя възторжената баба.

Подгласнички на победителките станаха Мисис Баба 2020 I Людмила Заркова, Мисис Баба 2020 II Марина Стоянова, Мисис Баба 2020 III Мая Стоилова, Мисис баба 2020 IV Силвия Василева. Grandma Universe 2020 стана Светлана Гитерман от Естония. Тя е на 48 години и е баба на един внук. С титлата Mrs Classic Universe 2020 пък се закичи 50-годишната Су Джунг Ким от Корея, която има син на 21 години и дъщеря на 18 години, пише "България днес".

"Целта на този конкурс е да даде пример за съвременна дама с внуци — красива, поддържана, работеща, щастлива и радваща се на живота, любяща майка и баба, със самочувствие и лично пространство", сподели организаторката на конкурса Меги Савова.

Финалът на конкурса бе особено оспорван и журито допусна едва шест кандидатки. В състезанието взеха участие кандидатки от пет континента, като над 200 бяха желаещите да спечелят.

Повечето показаха уникални танцови и певчески умения. Дама от чужбина изуми с титлите си по бойни изкуства, а други с новината, че са родили по пет деца и имат по над 4 внуци. За първи път имаше и приз „Гранприз талантлива баба”, който бе връчен на рекордьорката Смиляна Захариева–жената с най-силен глас на планетата. Нейното постижение е вписано дори в книгата на рекордите „Гинес”.
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !